JÁTÉKOK

SmartKid

A szüleid sajnos nem igazán értenek a számítógéphez és az internethez, ezért mindig cetliket hagynak neked, ha elakadnak. Márpedig ez elég gyakran előfordul... Segíts nekik, adj választ a kérdéseikre, de jól figyelj, mert nem mindig gondolják rosszul! Egy kérdésre több helyes válasz is lehetséges!

TeVele

Tudják-e a szüleid, melyik a kedvenc honlapod, milyen alkalmazásokat töltöttél le a mobilodra, vagy mi a nickneved, ki a kedvenced a tehetségkutatóban? Egyáltalán mit tudnak rólad? És Te róluk? A testvéreidről? A barátaidról? Itt az ideje, hogy minden kiderüljön! Hívj ki valakit, hogy kiderüljön, mennyire ismeritek egymást! Egyetlen szabály van: a teljes őszinteség, enélkül a játék értelmetlen.

Kalandor

Lépj be az internet izgalmas és veszélyekkel teli világába! Legyél te az internet bajnoka! Hárítsd el a rád leselkedő veszélyeket, és juss keresztül minél több akadályon és pályán, hogy az interneten is ilyen biztonsággal tájékozódj!

Mumus

Ebben a játékban legyőzheted a félelmeidet! Ne feledd: minden film emberi alkotás, az undorító, félelmetes figurák pedig a sminkszobában és számítógépes animáció segítségével készülnek! Keresd meg az ijesztő képek párját - magyarázatát vagy kifigurázását!
Az Ökumenikus Segélyszervezet TANDEM Fejlesztési Alap támogatásával 2014-ben készített online játékok felső tagozatosok számára. Felnőttek, nagyobbak is részt vehetnek!