Nagy Krisztina

jogász, médiapedagógus

a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának egyetemi adjunktusa, a Televele Médiapedagógiai Egyesület alapító tagja, jelenlegi elnöke. A médiaszabályozás területén gyakorlatot a médiahatóságnál eltöltött évek alatt szerzett, amiből a továbblépést a médiajogi gyermekvédelem mellett a médiaoktatás iránya jelentette számára. Dolgozott pedagógiai fejlesztőként az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben, és rendszeresen tart médiapedagógiai programokat gyerekeknek és szüleiknek óvodákban és iskolákban.

Vadász Piroska

pszichológus, zeneterapeuta

2005 óta foglalkozik médiapedagógiával. Korábban hospice területen, valamint a drogmegelőzésben, jelenleg gyermekpszichológusként dolgozik.

Borbély Dóra

tanácsadó szakpszichológus

évekig szociális és oktatási területeken dolgozott, jelenleg magánrendelőben végez tanácsadást. 2010 óta vesz részt az Egyesület munkájában. "A terápiás tapasztalatok és a média oktatásban szerzett tudás kölcsönösen erősítik egymást abban, hogy megértsem azt a változást, ami bennünk (szükségleteinkben, motivációnkban, kapcsolatainkban) és körülöttünk zajlik."

Timár Borbála

Médiatanár, pedagógiai szakértő

2005 óta foglalkozik médiaoktatással. 2011 óta vesz részt a Televele Egyesület munkájában. 2019 óta Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája pedagógiai szakértője, oktatási programok vezetője.

Tisza Géza

tanár, e-learning tananyagfejlesztő

Tanított a pécsi Gandhi Gimnáziumban és a budapesti Jövő Iskolája pedagógus-műhelyében, programoz robotokat, tervez 3D nyomtatóra, szakértője a digitális pedagógiának. Jelenleg az EDU&FUN Digiátlis Élményközpont szakmai vezetője. Médiapedagógiával 1999 óta foglalkozik. 2011 óta tagja a Televele Egyesületnek.

Tímár János

jogász, szociológus

1974-ben végzett az ELTE Állam és Jogtudományi Karán, ezt követően a Tömegkommunikációs Kutatóközpont munkatársaként dolgozott 15 éven keresztül. Eleinte a médiarendszer hosszútávú tervezésével, a média jogi környezetével foglalkozott, később a Közvéleménykutató Osztály munkatársa lett. A rendszerváltást követően a a Medián Közvélemény és Piackutató Kft-t egyik alapítójaként közvéleménykutatóként dolgozott, valamint ezzel párhuzamosan részt vett a rendszerváltást követően formálódó médiajogi szabályozás alakításában. . 1996-tól 2010-ig a az Országos Rádió és Televízió Testület tagja volt. Jelenleg a Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület keretei között a kisgyermekkori médiaműveltség fejlesztésével foglalkozik.