Tagok - Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület

Nagy Krisztina
jogász, pszichodráma vezető, 1996 -tól 2010-ig az ORTT munkatársa. Médiajogász, kiemelt kutatási területe a gyermekvédelem.  Médiapedagógiával közel 10 éve foglalkozik. A Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar PhD. doktori képzésének hallgatója. Kutatási területe: Gyermekvédelem a digitális korban, a Media Literacy szabályozási kérdései. Az Egyesület elnöke.

Vadász Piroska
pszichológus, zeneterapeuta, autogén tréner, kulturális antropológus. 2005 óta foglalkozik médiapedagógiával. Az Egyesület elnökhelyettese. Korábban hospice területen, valamint a drogmegelőzésben, jelenleg gyermekpszichológusként dolgozik.

Timár Borbála
magyartanár, mozgóképkultúra és médiaismeret tanár, elektronikus tananyagfejlesztő. 2005 óta foglalkozik médiapedagógiával, magyarul és angolul is tanított médiát, készített tantervet és tananyagokat. 2011 óta vesz részt az Egyesület munkájában, a tananyagok, tanári segédanyagok fejlesztése, illetve a honlapok fejlesztése, szerkesztése, tartalomfejlesztése területén.

Borbély Dóra
pszichológus, 7 évig a gyermekvédelemben dolgozott, jelenleg családterápiával foglalkozik. 2010 óta vesz részt az Egyesület munkájában, az óvodások és kisiskolások számára tartott foglalkozások kidolgozásában és tesztelésében szerepet vállalva.

Tisza Géza
Magyar nyelv és irodalom, dráma- és médiapedagógia tanár, e-learning tananyagfejlesztő, jelenleg pedagógiai szakreferens. Médiapedagógiával 1999 óta foglalkozik. Tanított a pécsi Gandhi Gimnáziumban és a budapesti Jövő Iskolája pedagógus-műhelyében, 2011 óta tagja a Televele egyesületnek. Kezdetektől részt vesz a MOPED tananyagcsomag kidolgozásában, kipróbálásában és népszerűsítésében.

Tímár János
Jogász, szociológus. Első munkahelye a Tömegkommunikációs Kutatóközpont, ahol 1974-től 1989-ig kutatóként  dolgozik., Egyik alapítója az  1989-ben indult Medián Közvélemény és Piackutató Kft-nek. A korábbi médiahatóság, az ORTT tagja 14 éven át, annak indulásától megszűnéséig. Az ELTE Btk. Komunikáció szakán tanít médiajogot.

Barát Tamás médiatanár
Keresztes Cecília
szociálpedagógus
Kovács Mezey Zita hr-szakember
Lozsádi Csilla
matematikus, szoftverfejlesztő
Megyeri Erna
konduktor
Primné Szente Eszter
óvónő
Princzinger Eszter
logopédus
Sáfár Judit
pszichológus
Tamás Eszter
logopédus
Vagola Éva
pszichológus
Verebes Judit
tanár