Iskolai foglalkozások általános- és középiskolában - Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület

A Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület számos iskolában tart médiapedagógiai fókuszú, élmény- és tevékenységfókuszú foglalkozásokat. Az iskoláknak lehetőségük nyílik alapos megelőző konzultációra, és kifejezetten a csoport igényeihez mérten állítjuk össze foglalkozásainkat. (Az ilyen alkalmakat legtöbbször megelőzi egy a gyerekek médiahasználati szokásainak felmérésére szolgáló kérdőív kitöltése, illetve a szülőkkel, pedagógusokkal való beszélgetés.)

A 2016/17-es tanévben a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban (A Biztonságos Internet Nap keretében), a Baár Madas Református Általános Iskola és Gimnáziumban, a Kempelen Farkas Gimnáziumban, az Áldás utcai Általános Iskolában és a SEK Budapest Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban tartottunk foglalkozásokat, összesen több, mint kétszáz gyereknek.

A 2017/18-as tanévben az ELTE Trefort Ágoston Gimnázium hetedikeseinek és a Lauder Javne Iskola hatodikosainak tartottunk a digitális lábnyommal, online adatvédelemmel és a bántalmazással kapcsolatban.

Ha Ön is szeretne tanítványainak vagy gyermekének ilyen foglalkozást, kattintson ide, vagy keressen az oldal alján található elérhetőségeinken!