Poszterpályázat a biztonságosabb internetezésért

image_gallery

Az  Educatio Nonprofit Kft. a Biztonságosabb Internet Nap – Safer Internet Day (február 11.) rendezvényéhez kapcsolódóan pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok számára határon innen és túl. 

A pályázat keretein belül egy olyan posztert kell készíteni, amely a biztonságos internetet helyezi középpontba. Megjelenít és/vagy bemutat olyan veszélyforrásokat (minimum 5-öt, maximum 10-et), amelyek az internet használatával kapcsolatban felmerülnek.
A legjobb pályaműveket díjazzuk! Az elkészült posztereket a Sulinetwork Facebook oldalán publikálják, hogy szélesebb körben is felhívják a figyelmet az internethasználat veszélyeire.
Az alkotásokat egy szabadon választott képmegosztó oldalra kell feltölteni Creative Commons Nevezd meg! Ne add el! Így add tovább! 4.0 Magyarország licenc alatt. Ilyen képmegosztó például a flickr, amihez az alábbi linken olvasható segítség.
Az alkotások linkjét az elearning@educatio.hu email címre várják! Az emailben fel kell tüntetni az alkotó nevét, iskoláját és a választott jeligét.

A poszterek beküldési határideje: 2014. február 28.
Az eredményhirdetést követően a beérkezett posztereket a Sulinet Pinterest oldalán is közzéteszik a Creative Commons Nevezd meg! Ne add el! Így add tovább! 4.0 Magyarország licenc alatt.
A posztereket bármilyen szoftverrel el lehet készíteni, kézzel rajzolt alkotásokat is szívesen fogadnak.

Forrás