Televele Egyesület

A Televele Médiapedagógiai Műhely Egyesület megalapításának elsődleges célja  az volt, hogy egy olyan szervezetet hozzunk létre, amely kifejezetten az óvodás és kisiskolás korú gyerekek médiapedagógai fejlesztését tekinti legfontosabb feladatának.

Az elmúlt években számos médiapedagógiai programot valósítottunk meg óvodákban, iskolákban. A gyerekfoglalkozások mellett a programok szerves részeként a szülők és pedagógusok számára is szervezünk csoportokat, ahol a mindennapi médianevelés kérdéseiről, a gyerekek médiahasználatával kapcsolatos problémákról, konfliktusokról beszélgetünk.

Célunk, hogy foglalkozásaink, műhelymunkáink, publikációink által fejlesszük, terjesszük a médiakritikai szemléletmódot, a médiakörnyezet-ismeretet. Emellett tudományos tevékenységet, kutatást is folytatunk, azaz folyamatosan figyelemmel kísérjük a médiapedagógia, a médiapszichológia, médiaszociológia hazai és külföldi szakirodalmát. Igyekszünk megismerni a hazai és külföldi kutatóhelyek programjait, kutatási eredményeit és felhasználni azokat az Egyesület programjaiban, és a műhelymunkában.

Itt tudhat meg többet rólunk.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.